Україна прийняла рішення вийти з СНД і ввести візовий режим з Росією

Україна прийняла рішення вийти з СНД і ввести візовий режим з Росією

19.05.2014 | Юлия Голиневич

Секретарем Ради національної безпеки і оборони Андрієм Парубієм було повідомлено, що незабаром Україною будуть розпочаті процедури виходу з СНД і введення візового режиму з Росією.

З його слів стало відомо, що дане рішення було прийнято в ході засідання РНБО. Також Парубій розповів про плани розробки звернення з приводу проведення спільних навчань з військовослужбовцями тих країн, які є гарантами територіальної цілісності України

Між Україною і Росією буде введений візовий режим. Як було зазначено Парубієм, Радою національної безпеки і оборони доручено МЗС зайнятися опрацюванням цього питання в самий найближчий час. З його слів, вже через кілька годин має бути введений в'їзд на територію України російським громадянам за закордонними паспортами.

Раніше УНІАН повідомляв, що 16 березня нелегітимною владою АРК був проведений незаконний референдум, за результатами якого було заявлено, що майже 100 % громадян, які брали в ньому участь, висловили бажання приєднатися до Росії методом голосування.

18 березня Президент Росії Володимир Путін звернувся до парламенту з проханням прийняти до складу Російської Федерації два нових суб'єкта - Крим і Севастополь. Того ж дня Путіним і нелегітимним прем'єр- міністром Криму Сергієм Аксьоновим, головою розпущеного Верховною Радою України парламенту Криму Володимиром Константиновим і уповноваженим представником Севастополя Олексієм Чалим був підписаний договір між Севастополем, Кримом і Росією про прийняття республіки Крим до складу РФ і освіту в ньому нових суб'єктів .

Cтатью редактировал юрист
Юлия Голиневич
Юлия Голиневич
Юлия Голиневич​ – иммиграционный юрист. С 2012 года помогает переезжать и легализироваться в США, Канаду, Великобританию, Австралию, Новую Зеландию и Польшу. Работает со сложными визами для бизнеса, работы, образования, семейной иммиграции или брака, а также со сложными ситуациями, отказами, аннуляциями или депортацией.
  • FB
nata
04.12.14 09:40

что нужно сделать чтобы пригласить родственников из России приехать на Украину вгости

Ответить
Алексей Субботин

Визовый отдел

(044) 222-88-11
04.12.14 10:42

У России с Украиной безвизовый режим.

Ответить